Proč mít postel zhotovenou z palet


Zařizujete vaši ložnici a prozatím máte místnost zcela prázdnou? Máte ji vymalovanou či vytapetovanou, nainstalovaná svítidla a položenou podlahovou krytinu, například kvalitní a velmi atraktivní koberec? Pokud nyní přemýšlíte nad tím, jakou do ložnice pořídit postel, pak by se vám mohl hodit následující tip:

Postel z palet

Proč zrovna z přepravních palet?

Nábytek na míru a velmi originální – když položíte vedle sebe šest palet a dalších šest položíte na ně, získáte základ pro vaše lůžko. Ten pak můžete obložit dřevem, například deskami z masivu nebo palubkami, které opatříte lazurou v barvě olše, a získáte nesmírně atraktivní konstrukci za více než poloviční cenu, za jakou se dnes nabízí kvalitní postele z masivního dřeva. Vaše postel navíc bude jedinečná a zcela originální.

Eur paleta

Zdravotní matrace – pokud bude základní dřevěná konstrukce o něco širší a delší, než rozměry dvou zdravotních matrací pro manželské lůžko, nevadí, právě naopak. Matrace umístíte doprostřed, načež z každé strany a ze zadní části bude dřevěný masiv matrace přečnívat a vytvářet tím odkládací prostor na případné hrnky s kávou, talířky se svačinou, hrací karty, člověče nezlob se atp.

opracování palet

Nerozpadne se pod vámi – víte, jakou mají palety Eur https://www.paletymorava.cz/euro-palety nosnost? Každá až dvě tuny nákladu. Můžete tedy na posteli skákat až do stropu a třeba se tu válet s dvaceti lidmi najednou, a nic se nestane. Opravdu nic. Postel vydrží i extrémní namáhání, a to rozhodně u každého lůžka říci nelze.

Nebude pod vámi vrzat – máte rádi sex? Kdo by neměl? A pokud jej provozujete často a pravidelně, a postel pod vámi skřípe a vrže, takže tím přehluší milostné vzdechy, je to nesmírně otravné a ponižující. Na posteli z palet se vám to nestane, pokud palety dobře k sobě připevníte. Tam nic vrzat nebude, není důvod. Můžete tu vystřídat třeba všechny polohy kámasútry, a klidně k nim nějakou vlastní přidat, nebojte se, bude to sex, jak má být, s maximální rozkoší a bez vrzání.