Darujte přítelkyni kabát od jedné z nejkrásnějších žen světa


Říká vám něco jméno Kari Traa? Pokud ne, pak vás pomyslně přeneseme do přelomu milénia a do období zimních olympijských her, na nichž se svým lyžařským uměním jízdy v boulích excelovala norská reprezentantka, jedna z nejkrásnějších žen světa a mnoha lidmi považovaná za norský sex symbol.

Kari Traa byla nejen velmi krásná, ale také nesmírně úspěšná lyžařka, a po ukončení své aktivní kariéry se začala věnovat módnímu návrhářství a prodeji zimního oblečení pro ženy a dívky z celého světa. Tyto výrobky se vyznačují typickým „Kari Traa“ stylem, ale hlavně špičkovou kvalitou použitého materiálu a zajímavými barevnými kombinacemi a vzory.

příroda v zimě

Chcete-li právě vy – muži, co máte po svém boku také krásný protějšek, udělat své dívce radost pod vánoční stromek, dopřejte jí pohled na model Kari Traa kabátu, bundy nebo vesty v zajímavých řešeních a velmi zvláštních a působivých barevných variacích, s nimiž se v jiné kolekci zimního sportovního oblečení neshledáte.

krásná dívka

Mohla by se vám zalíbit například W bunda Ragna, model Henni Hybrid nebo Wilde Running – každá z bund je nádherným oděvním šperkem pro aktivní sport i pohodovou relaxaci v zimním počasí, ať už se pohybujete v zasněženém horském terénu, anebo kráčíte na procházku deštivou podzimní Prahou z Petřína přes Újezd mostem Legií přes Vltavu ke Střeleckému ostrovu a k Národnímu divadlu.

A nejste-li si jisti svým výběrem vhodného oděvního kousku, doporučujeme prohlédnout si fotky krásných modelek, které vám s rozhodováním pomohou, neboť budete mít představu, jak jednotlivé modely vypadají ve skutečnosti. A taková W bunda Kari Traa Ragna v jemné fialovo bílé variaci – ta je pro modelku s kaštanovými plavými vlasy jako stvořená, a je-li vaše dívka podobného vzezření, bude pro vás i ve škaredém zimním počasí tím nejkrásnějším sex symbolem vašeho života.