Magie kruhového bazénu do země


Když osamělý muž zdědí po rodičích nebo s nimi vymění svůj byt za rodinný domek, a pustí se svépomocí do rekonstrukce objektu, s trochou šikovnosti z něj může vytvořit překrásné a idylické prostředí k relaxaci. Jakmile bude dům po rekonstrukci obyvatelný a dostatečně reprezentativní, může si do jeho interiéru pozvat své blízké na https://finance.idnes.cz/psycholog-jan-urban-o-uspechu-a-naslouchani-ostatnim-pcy-/podnikani.aspx%3Fc%3DA171017_113536_podnikani_sov krátkou návštěvu. S nástupem jara a se zvýšením průměrných denních teplot v měsíci dubnu přichází vhodná chvíle i k promyšlení rekonstrukce zahradních prostor, a tak se tu za pár měsíců může i zahrada proměnit v kouzelné místo pro trávení volného času.

kruhový bazén

Součástí zahradních prostor v sousedství kryté terasy může být i kruhový bazén do země. Proč zrovna kruhový, a proč zapuštěný v zemi?

Kruh je magický – magie kruhu podvědomě přitahuje každého svobodomyslného člověka, neboť kruh symbolizuje jednotu všech živých bytostí, ať už se nachází v jakékoli fázi svého vývoje. Proto se také při pohledu na oblé, oválné a kruhové tvary předmětů, nábytku a částí staveb stáváme více otevřenými vůči ostatním, a lépe se nám s nimi dorozumívá a komunikuje.

balónky na hladině

Kruh nebrání proudění energie – je prokázáno, že nejvíce energie se blokuje v ostrých úhlech, proto nejsou vhodné pro stavbu obydlí místnosti, kde ostré úhly převládají, jako jsou stavby v půdorysu ve tvaru hvězdy, například známý letohrádek Hvězda na Bílé hoře. O něco lépe jsou na tom pravé úhly místností, ale nejlépe je na tom stavba s oblými tvary. Právě proto stavěli Indiáni svá Tee-pee s kruhovým půdorysem, aby se tu cítili příjemně, a mohli mezi sebou lépe komunikovat.

Totéž se týká i bazénů, v kruhové nádrži se vám budou s vašimi přáteli trávit volné chvíle mnohem lépe.

Seznámení s přítelkyní – a když bude mít osamělý muž na zahradě instalovaný kruhový bazén do země a seznámí se třeba ve vlaku nebo na vodácké výpravě s milou a hezkou dívkou, bude kruhový tvar bazénu vítaným zpestřením jejich prohlubujícího se vztahu.