Pro auto? K nám!


Nikdo nechce zbytečně řešit problémy, které by nemusel mít, kdyby nejezdil starým autem. Mnoho lidí ale starým autem jezdí, protože na nové nemají peníze. Proto riskují každý den, že se na autě vyskytne nějaká závada, která jim zkomplikuje minimálně celý den nebo i život. Jistě znáte pořekadlo, že zákon schválnosti funguje neustále. A tak to i je – když auto potřebujete nejvíc, právě v ten moment se nějaká porucha objeví.

rozbité auto

Otočíte klíčkem, a auto ani neškytne. Hlavou se vám začínají honit možné scénáře toho, co s vaším autem asi je. Hledáte telefon a voláte do svého oblíbeného servisu, sdělujete mechanikovi co s vaším autem zase je, a on vám nastíní možné problémy. Auto necháte odtáhnout, ale po dobu kdy bude vaše auto v servise, budete nejspíš odkázáni na pomoc okolí. Jen málo servisů poskytuje náhradní vozidla, a tím spíš, když si u nich zákazník nechá auto staršího data výroby.

Jít pro auto za příbuznými je holý nerozum. Z půjčení auta od rodiny nebo přátel vysloveně číhají problémy. Auto vám někdo obouchá na parkovišti, někdo do vás narazí, nebo vám zůstane v ruce třeba koncovka ruční brzdy. I v těchto situacích nejvíce funguje zákon schválnosti, kdy si půjčíte auto od rodinného příslušníka, a budete ho vracet s nějakým tím šrámem na laku. Samozřejmě se vám nebude chtít přiznat že víte o problému, který se tak nějak sám vyskytl na laku během doby, kdy jste měli auto vypůjčené vy.

škoda fabia

Ideální je mít v telefonu telefonní číslo na půjčovnu. Naše půjčovna aut v Praze funguje už spoustu let, a za tu dobu jsme vypůjčili mnoho osobních i užitkových aut. Jestli potřebujete vypůjčit auto za dobrou cenu, stačí se na nás obrátit, a to kdykoliv. Naše půjčovna funguje nonstop, a svoje auto si můžete odvézt ve dne i v noci, a i o víkendech s svátcích. Rádi vám pomůžeme překlenout dobu, kdy budete bez auta.